#HEALTHTIP

গুড় খালে দূৰ হয় কি কি ৰোগ?

গুড় কুঁহিয়াৰৰ পৰা প্ৰাকৃতিকভাৱে তৈয়াৰ কৰা হয়। বহুলোকে খাদ্যসামগ্ৰী হিচাপে গুড় ব্যৱহাৰ কৰা হয়। বিভিন্ন ধৰণৰ জা-জলপাণ, পিঠা-পনাত গুৰ ব্যৱহাৰ কৰা দেখা যায়। সাধাৰণতে...

আদাৰ উপকাৰিতাৰ বিষয়ে আপুনি জানেনে?

আমি খাদ্যসমূহত আদাক মচলা হিচাপে ব্যৱহাৰ কৰো। আদাৰ সংমিশ্ৰণে খাদ্যসমূহ সোৱাদযুক্ত হৈ পৰে। কিন্তু আপুনি ব্যৱহাৰ কৰা আদাৰ উপকাৰিতাৰ বিষয়ে আপুনি কিমান জানে? আদাৰ...

ব্ৰাহ্মীক এইকেইটা কামত ব্যৱহাৰ কৰিব পাৰি জানো আহক

ঔষধ হিচাপে ব্ৰাহ্মী এবিদ উৎকৃষ্ট শাক।। ব্ৰাহ্মীৰ উপকাৰিতা আৰু ইয়াৰ অপাৰ গুণৰ বাবে বিজ্ঞানীসকলে ব্ৰাহ্মীৰ ওপৰত গৱেষণা কৰি আহিছে। বিজ্ঞানীসকলে মানৱ স্বাস্থ্যৰ বাবে ব্ৰাহ্মীয়ে...

Popular