#HEALTHTIP

ভাতকেৰেলাৰ উপকাৰিতাসমূহৰ বিষয়ে জানেনে?

ভাতকেৰেলা এক চিনাকী নাম। আমাৰ খাদ্যাভ্যাসৰ সৈতে ভাতকেৰেলাৰ ব্যৱহাৰ পৰিচিত। সমগ্ৰ শৰীৰত ক্ষুদ্ৰ ক্ষুদ্ৰ কাঁইটসদৃশ গঠন থকা প্ৰায় গোলাকাৰ আকৃতিৰ এই পাচলিবিধ বহুতৰ বাবে...

মিঠাই খাওতে ল’ব লগা সাৱধানতা

মিঠাই আমাৰ বহুতৰে প্ৰিয়। মিঠাই খোৱাৰ পিছত পানী খোৱাটো সাধাৰণ কথা। কিন্তু মিঠাই খোৱাৰ ক্ষন্তেক পিছতে পানী খোৱাটো স্বাস্থ্যৰ বাবে যথেষ্ট ক্ষতিকাৰক। মিঠাই আৰু...

কলমৌৰ উপকাৰিতাসমূহৰ বিষয়ে জানেনে?

কলমৌ অতি পুষ্টিকৰ আৰু ঔষধি গুণ যুক্ত বন শাক। এই কলমৌত অধিক মাত্ৰাত আইৰণ, কেলছিয়াম, পটাছিয়াম, মেগনেছিয়াম , ফাইবাৰ , ভিটামিন-এ , বি ,...

গৰমৰ দিনত নিজৰ যত্ন লওক এনেদৰে

আকৌ আহিল গৰমৰ বতৰ। গৰমৰ বতৰ বুলি ক'লেই সকলোৰে প্ৰখৰ ৰ'দলৈ মনত পৰে। এই ৰ’দৰ প্ৰকোপত আমাৰ শৰীৰৰ পৰা ওলোৱা ঘামত নানান ফাংগাল ইনফেকচন...

যৌৱন ধৰি ৰাখিবলৈ খাওক এইকেইবিধ বাদাম

প্ৰতিগৰাকী লোকেই নিজকে সদায় ধুনীয়া কৰি ৰাখিব বিচাৰে। নিজকে ধুনীয়া কৰি ৰাখিবলৈ বিভিন্ন ধৰণৰ প্ৰসাধনো ব্যৱহাৰ কৰে। কিন্তু তাৰ মাজতো বহুতৰে মূৰত এটাই চিন্তা...

Popular