#HEALTHTIP

কৰ্কট ৰোগ প্ৰতিৰোধতো সহায় কৰে আমে! ফলৰ ৰজা আমৰ নজনা ১১টা পুষ্টিগুণ

এতিয়া গ্ৰীষ্মকাল। আমৰ বতৰ। অবূৰ্ব সোৱাদ সমৃদ্ধ ভিন ভিন প্ৰকাৰৰ আমসমূহেৰে উপলব্ধ হব বজাৰ। বতৰৰ ফল হিচাপে আম খোৱাৰ আছে বহুকেইটা স্বাস্থ্যসন্মত গুণ। বিশেষকৈ...

দিনত কমেও দুটা জলকীয়া খোৱাৰ লাভালাভ শুনি আচৰিত হ’ব! কেঁচা জলকীয়াত কি কি গুণ থাকে?

কেঁচা জলকীয়া বহুতৰে প্ৰিয়। বহু লোকে খাদ্যৰ সৈতে পৃথকে কেঁচা জলকীয়া খায়। কিন্তু আজি আমি জনাম কেঁচা জলকীয়াৰ উপকাৰিতাৰ বিষয়ে। কেঁচা জলকীয়াত যথেষ্ট পৰিমাণৰ...

আপুনি জানেনে কঁঠালৰ গুটি খালে দূৰ হয় চকু আৰু ছালৰ সমস্যা!

বতৰৰ ফল বতৰত খোৱা হয়। গৰমৰ দিন অহাৰ লগে লগে আকৌ আহিল কঁঠালৰ বতৰ। অসমৰ পৰিৱেশত সহজভাবে হোৱা এবিধ ফলমূল হৈছে কঁঠাল। কঁঠাল খোৱাৰ...

এটা মহে কেনেকৈ আপোনাৰ যকৃত আৰু হাঁওফাঁও চিৰদিনৰ বাবে ধ্বংস কৰিব পাৰে?

এটা মহে কেনেকৈ আপোনাৰ যকৃত আৰু হাঁওফাঁও চিৰদিনৰ বাবে ধ্বংস কৰিব পাৰে?যেতিয়া মেলেৰীয়া মহে কামোৰে তেতিয়া বীজানু তেজত প্ৰৱেশ কৰে। বীজানু শৰীৰত প্ৰৱেশ কৰাৰ...

গুড় খালে দূৰ হয় কি কি ৰোগ?

গুড় কুঁহিয়াৰৰ পৰা প্ৰাকৃতিকভাৱে তৈয়াৰ কৰা হয়। বহুলোকে খাদ্যসামগ্ৰী হিচাপে গুড় ব্যৱহাৰ কৰা হয়। বিভিন্ন ধৰণৰ জা-জলপাণ, পিঠা-পনাত গুৰ ব্যৱহাৰ কৰা দেখা যায়। সাধাৰণতে...

Popular